TOP
Zandkastelen bouwen I zand creatiesI Creatief lifestyle blog Badschuim
Zandkastelen bouwen – winactie
Zandkastelen bouwen – winactie
Kids Om weg te geven

Zandkastelen bouwen – winactie

Zandkastelen bouwen wie is er niet groot mee geworden? Heerlijk met je handen door het zand, je mee laten slepen in je fantasie en de geweldigste koninkrijken bouwen. Met een echte zandkastelen set (11 delig!) gaat dat nog beter en jij kan er eentje winnen! 

Als echte zandbak fans hebben we een hele verzameling van figuurtjes, emmertjes, schepjes noem maar op! Hier in de tuin hebben we ons eigen zand paradijs gecreëerd en kunnen we ons met dat alles heerlijk uitleven. Als het maar een beetje lekker weer is dan zijn we in de tuin / zandbak te vinden :)!

Zandkastelen bouwen met Credu

Zandkastelen set (11-delig) Credu I Creatief lifestyle blog Badschuim_filesNu de vakantie is aangebroken is nieuw speelgoed extra leuk om dagen lang plezier van te hebben. Bij webshop Credu ontdekte wij de maar liefst 11!! delige zandkastelen set. Die ontbrak nog aan onze verzameling! Als zandliefhebbers zorgden wij dat deze in huis kwam (binnen 1 dag geleverd, lekker snel) en gingen direct aan de slag om deze uit te proberen. Zie hier ons resultaat.

Alvorens je echt aan de slag kan met scheppen en creëren is er nog een klein bouwwerkje vereist. De toren moet je nog even in elkaar klikken. Handig dat deze in 2 delen is gemaakt, want dan kun je het goed meenemen :). Echter moet je bij het volscheppen van de toren wel de randjes goed vast houden, anders valt hij uit elkaar.

Het geheim van een goede kanteel is stevig, iets wat nat zand EN goed aanstampen! Daarnaast hoeft hij niet perfect te zijn, want welk kasteel heeft er niet geleden onder veldslagen ;).

Wil jij nou ook deze leuke 11 delige zandkastelen set hebben voor je zandbak verzameling?! Ik mag een setje weggeven van Credu. Wat moet je er voor doen? Het volgende:

1) Reageer onder dit bericht of via het bericht op mijn Facebookpagina dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

3) Like de Facebook pagina van Credu.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Natasja van Kamphuis.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

7 COMMENTS
 • Carmen
  9 jaar ago

  Dochter Lili gaat in juni op reis naar Frankrijk en zegt heel de tijd: “we gaan zandkastelen bouwen op het strand”. Deze set mag dus zeker meereizen met ons!

 • SANDRA SPITAELS
  9 jaar ago

  leuke actie

 • Petra Levels
  9 jaar ago

  Wat een geweldig tijdverdrijf! En hoewel ’t niet zo lijkt, kun je er heel veel van leren. Ik doe graag mee en like uiteraard de fb-pages.

  De liefde voor in bad gaan met een boek delen we in elk geval al :-)

 • Van Geysel Martine
  9 jaar ago

  Mijn kleindochter ” Yenthe ” zou hier erg blij mee zijn. Alvast bedankt en proficiat met jullie leuke site !!!!

 • boulet marijke
  9 jaar ago

  Toffe wedstrijd ! :-)

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Marijke! Ik neem aan dat je graag mee doet! Like je Badschuim en Credu dan ook nog op FB. Ik zag je namelijk zo snel niet tussen de vrienden staan.Fijne dag!

 • linda venrooij
  9 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee, zou een leuke verrassing zijn voor Daan en Jesse!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close