TOP
Zo bescherm je jouw eigen terrein tegen indringers
Wonen

Zo bescherm je jouw eigen terrein tegen indringers

Heb je een grote tuin? Dan is het niet eenvoudig om een goed overzicht te bewaren in wat er precies gebeurt. Zo kan het al snel zijn dat er onbevoegden op jouw terrein staan, maar ook dat de kinderen de straat op rennen zonder dat je het door hebt. Het is daarom van belang dat je een goed hekwerk plaatst. Schuttingen zijn hier een geschikte keuze voor, omdat je er veel kanten mee op kunt. Met een groot aantal functionaliteiten kan deze er te allen tijde voor zorgen dat jij de veiligheid hebt die je wenst te hebben. Maar wat zijn de mogelijkheden bij dit hekwerk?

Aan de hand van afmetingen uitzoeken

Een dubbelstaafmat hekwerk is een stevig hekwerk, welke bestaat uit panelen en palen. De panelen zijn voorzien van een soort gaas, waardoor je er eenvoudig doorheen kunt kijken. Je hebt hierdoor geen opgesloten gevoel, terwijl je toch alles zo goed mogelijk kunt beschermen. Voor de plaatsing dien je goed te kijken naar de afmetingen van de tuin. Hiervoor neem je de tuingrens van de ene naar de andere kant, waarna je kunt bekijken hoeveel panelen en palen je nodig hebt. Door middel van de bevestigingsmaterialen komt alles stevig te staan en kun je jouw volledige buitenruimte naar behoren afsluiten. Zo kan je bijvoorbeeld vlonderplanken laten leggen om zo duidelijk jouw tuin te markeren. Hiermee voorkom je dat mensen zomaar binnen staan of dat kinderen en huisdieren de tuin uit rennen, met alle gevolgen van dien.

Een poort aan de doeleinden aanpassen

Een poort aan de doeleinden aanpassen

Je wilt echter ook eenvoudig de tuin uit komen. Hiervoor kun je een dubbelstaafmat poort aanschaffen die volledig bij het hekwerk past. De poort is in een groot aantal varianten te verkrijgen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleine doorgang te creëren, waardoor je alleen lopend of met de fiets kunt lopen. Als de poort bij een oprit komt te staan is het juist weer belangrijk dat je voor een grotere poort of een dubbele doorgang kiest. Door de afmetingen van de dubbelstaafmat poort aan te passen aan de doeleinden voorkom je dat er veel ongemakken zijn en je jouw voertuigen niet beschermd kunt plaatsen op jouw eigen terrein.

Alle voordelen van een hekwerk

Na het plaatsen van het hekwerk inclusief de poort geniet jij van alle voordelen. Jouw eigen terrein is goed afgesloten, waardoor je een gevoel van veiligheid creëert. Daarnaast heb je voldoende veiligheid voor jouw kinderen en huisdieren, zodat deze weer onbezorgd buiten kunnen spelen. Daarbij is er ook een extra beveiliging voor zowel de buitenruimte als jouw huis. Onbevoegden kunnen namelijk niet zomaar binnenkomen, waardoor jij er zeker van kunt zijn dat er niets gebeurt. Je hoeft het hekwerk alleen nog maar aan te passen aan jouw wensen, van waaruit je alle gemakken ervaart.

«

»

Close