TOP
Dit is de beste manier om ongedierte te bestrijden
Wonen

Dit is de beste manier om ongedierte te bestrijden

Als er iets is wat je wel kunt missen, dan is het ongedierte. Of het nu om lastige insecten, griezelige spinnen of harige zoogdieren die ziektes verspreiden gaat; je kunt beter voorkomen dan genezen. Op een aantal dingen kun je letten om de komst van deze vieze beestjes tegen te gaan. Maar het is helaas niet altijd te vermijden dat je toch ongenode gasten krijgt. Hier lees je hoe je je kunt wapenen tegen deze plaagdieren en hoe je kunt voorkomen dat ze (terug)komen. 

Vraag advies

Wanneer je merkt dat muizen, kakkerlakken, zilvervisjes of andere ongedierte hun weg naar je tuin, je huis, je loods of je bedrijf gevonden hebben, wacht je best niet te lang om professionele hulp in te schakelen. Aangezien plaagdieren allemaal het kenmerk hebben dat ze verbazend snel kunnen voortplanten, is het vaak onbegonnen werk om ze zelf te lijf te gaan. Door beroep te doen op een expert in ongediertebestrijding, weet je dat je op de best mogelijke manier geholpen zult worden. Wanneer je een afspraak maakt met een professional inzake ongediertebestrijding, zal hij met jou op een discrete manier bekijken hoe je overlast en schade kunt tegengaan en kunt voorkomen. 

Schiet in actie

Schiet in actie

Wanneer plaagdieren hun weg naar jouw territorium gevonden hebben, is het kwestie van zo snel mogelijk te starten met pest control. Wanneer je een aanvraag indient, komt er zo snel mogelijk een goed opgeleide professional bij je thuis langs om te kijken hoe het aanwezige ongedierte zo snel en zo goed mogelijk verwijderd kan worden. Deze expert inzake pest control bespreekt met jou de mogelijke manieren om van vervelende kriebelbeestjes en lastige knaagdieren af te komen. Er wordt sowieso gebruik gemaakt van veilige, professionele en toegestane bestrijdingsmiddelen die alleen het ongedierte schade toebrengen, en verder niets of niemand. Wanneer er komaf gemaakt is met de plaagdieren die je het leven zuur maken, zal de verdelger samen met jou bekijken wat je kunt doen om een volgende invasie van wespen, muizen, kakkerlakken, vliegen of andere plaagdieren te vermijden. 

Preventief aan de slag gaan

Ongedierte binnen je bedrijf is een absolute ramp. Niet alleen kunnen deze beestjes je materialen beschadigen, bovendien geeft het ook een onverzorgde en onhygiënische indruk wanneer klanten deze beestjes opmerken. Om deze problemen te voorkomen, kun je dan ook preventief beroep doen op pest control. Je mag dan een opgeleid IPM-technicus verwachten die in en om je bedrijfspand gaat kijken of er ergens sprake is van ongedierte. Zodra er plaagdieren aanwezig zijn, wordt de overlast van dit ongedierte meteen opgelost. Verder krijg je ook tips om de komst van deze lastige beestjes te voorkomen. Door meteen grondig de strijd aan te gaan tegen alle vormen van plaagdieren, blijf je aan alle wettelijke eisen voldoen en kun je je bedrijfsproces zonder problemen voortzetten. 

«

»

Close