TOP
Merk jij dat het onderhoud aan je woning moeilijker uit te voeren wordt?
Thuis / Lifestyle Wonen

Merk jij dat het onderhoud aan je woning moeilijker uit te voeren wordt?

Naarmate we ouder worden, kunnen fysieke beperkingen het moeilijker maken om zelf het onderhoud aan onze woning uit te voeren. Om te voorkomen dat we onze woning moeten verkopen, is het verstandig om onderhoudstaken uit te besteden en de juiste verzekeringen af te sluiten. Een essentieel aspect van woningonderhoud is het reinigen van de dakgoten om waterschade en lekkages te voorkomen. Voor senioren die hun woning willen behouden, biedt het verzekeren van het dakgoot reinigen een slimme oplossing. Door deze taak uit te besteden aan professionals via een verzekering, zoals die van Univé, kunnen senioren hun woning veilig en comfortabel houden. Zo kunnen ze zorgeloos genieten van hun huis, zelfs met fysieke beperkingen. Vraag hulp bij het schoonmaken van je dakgoot via Univé en alles wordt professioneel geregeld. Hierdoor wordt waterschade voorkomen en blijft de waarde van de woning behouden.

De Veilig Wonen verzekeringen van Univé

De veilig wonen verzekeringen van Univé zijn ideaal voor mensen op leeftijd die graag zelfstandig willen blijven wonen. Deze verzekeringen bieden uitgebreide dekking voor verschillende aspecten van woningonderhoud, waardoor senioren zich geen zorgen hoeven te maken over het uitvoeren van taken die fysiek uitdagend kunnen zijn. Een van de waardevolle aspecten van deze verzekering is de mogelijkheid om het reinigen van dakgoten door een expert te laten uitvoeren. Door deze service in de verzekering op te nemen, kunnen senioren genieten van schone dakgoten en worden problemen zoals waterschade en lekkages voorkomen. Dit stelt hen in staat om met vertrouwen in hun eigen huis te blijven wonen, wetende dat essentiële onderhoudstaken op een professionele en veilige manier worden uitgevoerd. Univé biedt zo de gemoedsrust en het gemak waar senioren naar op zoek zijn bij het behouden van een comfortabele en zorgeloze leefomgeving.

Geen werk meer van je onderhoud

Geen werk meer van je onderhoud

Het schoonmaken van je dakgoot met Univé verloopt eenvoudig en zorgeloos. Nadat je de verzekering hebt afgesloten, wordt er automatisch een afspraak ingepland met een specialist voor het reinigen van je dakgoten. Het handige hiervan is dat je het reinigen nooit meer vergeet. De specialist neemt zelf alle benodigde materialen en gereedschappen mee, waardoor jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Ze beschikken over de juiste apparatuur en kennis om grondig en efficiënt te werk te gaan. Of je nu platte daken, schuine daken of een specifiek type dakgoot hebt, de specialist past de aanpak aan jouw specifieke situatie aan. Hierdoor worden bladeren, vuil en andere verstoppingen professioneel verwijderd, waardoor je dakgoten vrij blijven van problemen en waterschade wordt voorkomen. Met het dakgoot reinigen via Univé ben je verzekerd van een goed onderhouden huis zonder dat je zelf iets hoeft te regelen.

Meer onderhoud aan de specialist overlaten?

Mocht je meer onderhoud van je woning willen uitbesteden aan de specialist, sluit dan meerdere verzekeringen af bij Univé. Denk bijvoorbeeld aan je cv-onderhoud, of aan het schoorsteenvegen. Zo kun jij er zeker van zijn dat je geen achterstallig onderhoud oploopt en kun je genieten van een zorgeloze oude dag.

«

»

Close