TOP
Zeg nee tegen een personeelstekort op je werkvloer!
Business

Zeg nee tegen een personeelstekort op je werkvloer!

Wil je de concurrentie een stap voor blijven maar kun je niet volgen door een nijpend personeelstekort, dan is de juiste man op de juiste plaats zetten een topidee. We tonen je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Industriële precisie

Een goed draaiende industriële setting vraagt efficiëntie en snelheid. Vooral dat laatste kan een heikel punt worden wanneer je niet voldoende gekwalificeerd personeel vindt om op korte termijn in te zetten. De opdracht laten schieten en zo een potentiële groei van je onderneming in de weg staan, is daarbij geen optie. Hoe ga je dan om met de deadlines die steeds dichterbij komen, terwijl je haastig op zoek bent naar personeel? Wat je zeker niet mag doen, is je personeelstekort oplossen door mensen aan te nemen die noch de opleiding, noch de nodige skills hebben om de taken tot een goed einde te brengen. Kies je voor deze optie dan weet je bijna zeker dat je op termijn geen enkele opdracht meer zal binnenrijven, door de slechte ervaring die de klant mogelijk kan overhouden aan de opdracht. Investeren in personeel dat én bekwaam én beschikbaar is, is een must.

Mechanische uitdagingen

Zoek je uitstekende mechaniekers voor de industriële sector om aan de dringende vraag van een klant te voldoen, dan heb je vandaag de mogelijkheden om te werken via outsourcing. Door een mechanieker voor een korte periode in te zetten, beperk je de overheadkosten  en betaal je enkel voor de gepresteerde uren zonder alle andere verplichtingen die eigen zijn aan het in dienst nemen van personeel. Bovendien is een mechanieker die via deze weg wordt ingezet, een bron aan kennis en inzicht om de taken tot een goed einde te brengen. Er zijn dus vele voordelen verbonden om via outsourcing je personeelstekort het hoofd te bieden. Wanneer je gegarandeerd weet dat een werknemer over minimum twee jaar ervaring beschikt en hij bovendien meteen inzetbaar is, is de keuze snel gemaakt.

Expert in precisie productie

Expert in precisie productie

Zit je met je handen in het haar omdat je op bijzonder korte tijd CNC operatoren moet vinden, zodat je productie niet vertraagt? Dan is ook hier outsourcing de ideale oplossing. Je wilt natuurlijk niet dat de productiesnelheid in het gedrang komt, dus kun je maar beter voor een partner kiezen die gespecialiseerd is in het aanleveren van personeel dat geschikt is voor jouw bedrijf. Je kan er dan immers op rekenen dat een CNC operator snel inzetbaar is en ook hier heel wat expertise meebrengt naar de werkvloer zoals het instellen van computergestuurde machines, de aanpassing van CNC programma’s en nog zoveel meer. Durf te rekenen op een werkkracht die een grote meerwaarde biedt voor je onderneming en het verschil maakt om je productiedoelen te blijven halen.

«

»

Close