TOP
Verras je partner met deze cadeautips
Praktisch

Verras je partner met deze cadeautips

Misschien is je partner binnenkort jarig? Heb je lente- of communiefeesten voor de boeg, of zit je met je hoofd al bij moeder- of vaderdag? Goh, eigenlijk heb je toch ook helemaal geen ‘dag’ nodig om je man, vrouw, lief, echtgenoot, kinderen, beste vriend of vriendin eens te verrassen met een tof geschenk? Integendeel: op zo’n onverwacht moment komt een cadeautje net extra fijn gelegen! Wil je graag eens iets anders dan een boeketje bloemen of doos chocolade? Dan hebben wij hier de creatieve ideeën waar je sowieso mee scoort. 

Maak je herinneringen zichtbaar

Het allermooiste cadeau is natuurlijk nog steeds samen tijd doorbrengen. Op de tweede plaats komt een mooie herinnering aan jullie fijne tijd samen – op reis, of gewoon in je dagelijkse leven. Maak iemand blij met een fotocadeau. Een foto van jullie samen wordt zo de basis van een geschenk. Dat kan gaan van iets heel praktisch – een koffiemok, kalender of zeeppompje bijvoorbeeld – tot decoratieve voorwerpen zoals een bloemenkrans met foto, geurkaars of poster. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kan er wel een foto op laten bedrukken! 

Het fijne is dat je op deze manier niet alleen een heel persoonlijk cadeau geeft, maar je het aangename ook nog eens aan het nuttige kan koppelen. Zo’n koekjesdoos met een foto van de kinderen erop bijvoorbeeld, is een cadeau voor het leven. Die gooi je nooit meer weg. Hoeveel foto’s blijven er niet eeuwig op je smartphone staan, zonder dat je ze ooit afdrukt? Zonde! Met zo’n fotocadeau geniet je er elke dag van en keer je telkens terug naar je mooie herinnering. 

Ga voor elegantie

Ga voor elegantie

Het is fijn als een geschenk praktisch is – denk maar aan de koekjesdoos – maar het moet in de eerste plaats mooi en elegant zijn. Ga daarom voor een cadeau dat perfect past bij de smaak en stijl van de gelukkige ontvanger. Zoek je mooie cadeaus voor haar? Dan scoor je sowieso met foto’s in combinatie met gedroogde bloemen – dé trend van het moment. Of toon hoe ‘zoet’ je haar vindt met een doosje snoepjes waarop je een eigen tekstje laat drukken. Persoonlijk én lekker! Win-win! 

Ook voor kinderen zijn er trouwens heel wat manieren om origineler uit de hoek te komen dan gewoon een ‘centje’ in een enveloppe. Stop het zakgeld bijvoorbeeld eens in een gepersonaliseerd houten kistje of koffertje, tablethoes of – wel eerst leegmaken, dan! – herbruikbare drinkfles? Succes gegarandeerd! 

«

»

Close