TOP
4x bijzondere overnachtingen in Antwerpen
Reizen

4x bijzondere overnachtingen in Antwerpen

Heb je deze zomer een stedentrip naar Antwerpen gepland? Je kunt in deze stad veel originele accommodaties vinden voor je overnachting. Want waarom zou je een doorsnee hotel kiezen als je ook voor een unieke ervaring kunt gaan? In deze blog hebben we vier bijzondere hotels in Antwerpen voor je op een rij gezet. Waar overnacht jij deze zomer?

1.      Slapen in een klooster

Als je op zoek bent naar een luxe ervaring dan is een overnachting in Hotel August een echte aanrader. Deze accommodatie bevindt zich in een oud Augustenessenklooster in de Jules Bordetstraat. Geniet van een verblijf in een prachtig, historisch gebouw terwijl je binnen van alle gemakken voorzien bent. De kamers – waarvan er geen hetzelfde is – zijn modern en stijlvol ingericht. Verder vind je er een prachtige binnentuin, een restaurant onder leiding van sterrenchef Nick Bril en een luxe spa.

2.      Penthouse met wellness

In de hippe buurt Het Eilandje vind je SkyNooz, een hotel waar je op de eenentwintigste verdieping kunt overnachten in een penthouse. Vanaf deze hoogte heb je een fenomenaal uitzicht over de stad. Deze accommodatie is dicht bij het centrum gelegen en dus uitermate geschikt wanneer je op een originele manier wil overnachten in Antwerpen. Daar komt bij dat je in dit hotel beschikt over je eigen privé-wellness en ervoor kunt kiezen om je persoonlijke butler in te schakelen.

3.      Overnachten op een schip

Overnachten op een schip

Heb je altijd al eens willen overnachten op een boot? Dan zal een verblijf op het slaapschip Hannus jou zeker bevallen. Dit oude schip ligt in het Bonapartedok en geeft je de kans om in een hut voor twee of vier personen te slapen. Je hoeft tijdens je verblijf bij Hannus niets van Antwerpen te missen, omdat je je bevindt te midden van de leukste terrassen, restaurants, winkels en musea. Sterker nog: je kunt zelfs meer zien van de stad omdat je ook de keuze hebt om een rondvaart te doen met het schip!

4.      Tiny house met sauna

Ga je liever iets meer back to basic tijdens je stedentrip? Dicht bij Antwerpen, op een mooi landgoed, vind je een Tiny House met sauna en een hottub. Kom hier helemaal tot rust en geniet van de natuur terwijl je het kunt combineren met een bezoek aan de stad Antwerpen, of steden zoals het bekende Hoogstraten. Het Tiny House is klein, maar van alle gemakken voorzien. Zo heb je er je eigen badkamer met toilet, een compacte keuken en kun je een inbegrepen ontbijt naar je Tiny House laten brengen.    

Natuurlijk zijn er nog veel meer fijne accommodaties te vinden in Antwerpen. Zet daarom – voordat je online gaat zoeken naar hotels – je wensen op een rijtje en ga op zoek naar een accommodatie dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

«

»

Close