TOP
5 tips voor een origineel 21 diner
Feest Verjaardag

5 tips voor een origineel 21 diner

Word je bijna 21 en ben je op zoek naar leuke tips voor een origineel 21 diner? Verder zoeken hoeft niet meer! We hebben de vijf beste tips voor je op een rijtje gezet, zodat je je ideale 21 diner kunt organiseren. 

1. Maak het persoonlijk

Je wordt maar een keer 21 jaar oud. Het is dan ook de bedoeling dat jij tijdens deze belangrijke dag in de schijnwerpers staat. Bereid je eigen speech voor en ga voor een menu dat jij lekker vindt. Zorg er daarnaast voor dat er alleen gasten uitgenodigd worden die jij graag verwelkomt. 

2. Kies een thema dat bij jou past

Het is aan te raden het jezelf niet al te moeilijk te maken wanneer het gaat om het thema van jouw 21 diner. Houd je van roze? Kies dan voor een roze thema met roze ballonnen. Houd je van unicorns? Kies dan voor een unicorn thema. Er is eindeloos veel kant-en-klare versiering te vinden in verschillende thema’s. Het enige wat jij hoeft te doen, is een van deze thema’s te kiezen en de versiering aan te schaffen. 

Kies een thema dat bij jou past

3. Goede voorbereiding is het halve werk

Zonder goede voorbereiding is de kans dat je 21 diner een groot succes wordt erg klein. Zorg daarom altijd voor een goede voorbereiding. Maak een gastenlijst, kies een thema en bepaal de locatie. Wanneer je in grote lijnen weet hoe jouw 21 diner eruit komt te zien, kun je verder met het uitwerken van de details. 

4. Verstuur de uitnodigingen op tijd

Niemand wil teleurgesteld worden tijdens zijn of haar 21 diner, omdat gasten niet kunnen komen. Verstuur de uitnodigingen daarom op tijd. Zo weet je zeker dat alle genodigden op tijd geïnformeerd zijn en heb je de grootste kans dat iedereen aanwezig zal zijn.

Wist je dat er uitnodigingen verkrijgbaar zijn in verschillende thema’s? Zo kun je een uitnodiging kiezen die aansluit op het thema dat jij hebt gekozen. Vergeet op de uitnodiging niet te vermelden wat de dresscode is en wat je cadeauwensen zijn.

5. Kies een passende locatie

Nodig je veel mensen uit voor jouw 21 diner? Dan is je eigen woonkamer misschien wat klein. Ga daarom op zoek naar een locatie waarvan je zeker weet dat al je gasten een comfortabele plek hebben. Idealiter heeft de locatie een lange dinertafel. 

Heb je gekozen voor een alternatieve locatie? Informeer dan of je de locatie vooraf kunt versieren met jouw eigen versiering. Denk hierbij aan 21 jaar versiering, tafelkleden, servetten en andere versieringen. 

«

»

Close