TOP
Bedrukte pennen Onmisbare marketingtool voor je bedrijf
Business

Bedrukte pennen? Onmisbare marketingtool voor je bedrijf

Om je onderneming of merk te positioneren, zijn relatiegeschenken en kantoorartikelen met logo een must. Zoek het niet te ver en kies voor een budgetvriendelijk en alledaags item, zoals een pen. Benieuwd wat zoiets kleins kan betekenen voor jouw bedrijf? Wij lichten het toe in deze blog.

Promotiemateriaal

Een pen is en blijft een van de meest gebruikte kantoorartikelen in een bedrijf. Iedereen gebruikt het dagelijks. Net daarom is pennen bedrukken goed om zowel extern als intern reclame te maken voor je zaak. Je logo krijgt meer awareness bij klanten, leveranciers en eigen medewerkers én het is een ideaal middel om je office branding te boosten.

Grote doelgroep

Naast promotiemateriaal en brand awareness tool, kan je je bedrukte pennen inzetten als relatiegeschenk, campagnemateriaal, geschenk bij bestellingen, beurs cadeau enzovoort. Dankzij de diverse doeleinden bereik je er een enorm grote doelgroep mee. Een pen wisselt overigens vaak van eigenaar. En iedereen die een pen gebruikt, toont deze vele malen in zijn omgeving. Ideaal om jouw logo zichtbaarheid te geven.

Voordelen

Vraag je je af waarom je zou moeten kiezen om pennen te laten bedrukken en bijvoorbeeld geen kalenders, muismatten, sleutelhangers of powerbanks? Zo’n artikelen zijn natuurlijk ook leuk om als relatiegeschenk te geven. Het voordeel van een pen ten opzichte van andere kantoorartikelen, is dat het goedkoop is en compact van formaat en gewicht. Hierdoor kan je ze ook makkelijk versturen per post, in een gewatteerde envelop bijvoorbeeld. Dat maakt dat je je niet bezig hoeft te houden met pakketjes en hoge verzendkosten. Je kan ze bovendien zowel in kleine oplagen bestellen, dan als complete karrevracht. En zeg nu zelf: wie is er niet blij met mooie pennen met logo? Niemand zal zo’n relatiegeschenk weigeren omdat het altijd van pas komt. Het is ook handig om op meerdere plekken in huis of op kantoor pennen te hebben liggen. Want vergis je niet: ook al is tegenwoordig alles digitaal, er wordt nog degelijk veel geschreven met een pen!

Duurzaamheid

Van alle giveaways is een pen veruit het geschenk dat het langst zal meegaan. Kalenders hebben een houdbaarheidsdatum van een jaar, bloemen van een week en gepersonaliseerde koekjes met het logo van jouw zaak zijn na een dag al op. Een pen wordt doorgaans jaren gebruikt. En terwijl jij mooie reclame maakt voor je onderneming. Een kleine maar goede investering dus!

«

»

Close