TOP
Creatieve date ideeën uit jullie comfortzone
Thuis / Lifestyle

Creatieve date ideeën uit jullie comfortzone

Je kan maar zoveel op restaurant blijven gaan tot je ook dat beu wordt. Wil je wat meer leven in je relatie blazen? Is romantiek maar één ding en gaan jullie ook graag voor wat vernieuwing? Betekent intiem zijn voor jullie ook dingen ontdekken, uitproberen en elkaar zien groeien? Lees dan verder voor wat creatieve dates! 

Toerist in eigen stad

Gelukkig moet je niet ver van huis om bij te leren en op ontdekking te gaan. Zelfs al woon je heel je leven in dezelfde stad, er zullen wijken, initiatieven of activiteiten zijn waar je geen weet van hebt. Doe eens een weekendje alsof je een citytrip plant naar een compleet nieuwe stad. Ga op hotel, regel een wandelgids, bezoek die musea en hotspots waar je al zolang van zegt dat je dat ‘nog steeds eens moet gaan zien’. Plots gaat er een heel nieuwe wereld voor je open. Je moet enkel bereid zijn het vanuit het perspectief van een toerist te zien.

Sexy spa 

Wie zegt dat verwennerij achter de muren van een luxeresort ligt of in de handen van een massage met happy ending? Ga naar een winkel en haal spa spullen, of bestel het online. Zo kan je eerst een avontuurlijke ochtend hebben in bed met een geoliede massage en wat bdsm toys. Daarna kan je met wat bruisballen en gezichtsmaskertjes in bad elkaar nogmaals verwennen.

Sexy spa

Organiseer een speurtocht voor elkaar 

Je kan er een voor je partner organiseren zodat die jou vindt door hints en raadsels achter te laten die alleen je wederhelft zou begrijpen. Of je kan spelletjes uitvinden voor anderen, zoals de kleinsten van de familie. Zo kunnen jullie een namiddag of avond plezier maken met elkaar, en later met jullie kindjes, nichtjes of neefjes. 

Een dag iemand anders

Verzin het ultieme koppel dat jullie willen zijn voor een dag en plan daar rond. Elke persoon heeft een eigen verhaal, naam en persoonlijkheid, liefst zo anders mogelijk dan de jouwe. Verkleed jullie als de persoon in kwestie, en doe dingen die jullie nepkoppel zou doen. Bezoek veel te dure huizen, ga samen een nieuwe hobby uitproberen die jullie zogezegd al jaren doen, bezoek een kasteel of prachtig erfgoed en doe alsof jullie als graaf en gravin daar iedereen commanderen. Lachen gegarandeerd!

Samen trainen

Dit is geen één dag date. Train samen voor een marathon of sportieve doelstelling die jullie voor ogen hebben. Je kan elkaar accountable houden, samen trainen, motiveren en groeien! Dit is een intensievere date, maar ook een mooie manier om elkaar uit te dagen en zo dichter bij elkaar te komen.

«

»

Close