TOP
Deze hightech spiegels geven je badkamer een upgrade
Interieur Wonen

Deze hightech spiegels geven je badkamer een upgrade

De badkamer is de ultieme plek om tot rust te komen, of juist om rustig op te starten voor een drukke dag. Hoewel een badkamer voornamelijk een praktische functie heeft, kun je hier ook gemakkelijk je oase van rust creëren. Wist je dat verschillende soorten spiegels die een dubbele functie bevatten hieraan bij kunnen dragen? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Basisspiegel met verlichting

Hoe handig is het als de spiegel zelf voor de verlichting kan zorgen? Zo kun je jezelf veel beter zien, of juist zorgen voor een gedimd licht in de volledige badkamer. Zet de grote lampen uit en geniet van alleen de gedimde verlichting achter de spiegel voor een knusse sfeer. Een badkamerspiegel met verlichting is er in vele soorten en maten en geeft direct een luxe uitstraling aan je volledige badkamer.

Basisspiegel met verlichting

Verwarmde spiegel

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat de spiegel volledig beslagen is wanneer je uit de douchecabine stapt? Dit is makkelijk te verhelpen met een verwarmde spiegel. Dit klinkt nogal overbodig, maar is het absoluut niet! Je kunt namelijk, door de spiegel licht te verwarmen, ervoor zorgen dat hij te allen tijde helder blijft zonder te beslaan! Deze functie zorgt er juist voor dat de spiegel niet onbruikbaar wordt na het douchen of badderen met veel stoom.

Spiegel met muziek

Vind je het heerlijk om in de badkamer een momentje voor jezelf te maken? Door een spiegel met geïntegreerde bluetoothspeaker op te hangen, kun je heerlijke muziek afspelen terwijl je in bad zit of juist de dag rustig wilt starten. Kies voor een van de prachtige designspiegels met geïntegreerde speaker voor een super hightech ervaring, maar met een prachtige uitstraling.

Ingebouwde klok

Ben jij absoluut geen ochtendmens en kom je ook vaak te laat? Dan is een spiegel met digitale klok echt wat voor jou! Zo kun je in de ochtend precies zien hoe laat het is en dat het dus tijd wordt om op te schieten! Deze functie voorkomt treuzelen in de badkamer en geeft je net wat meer gas in de ochtend.

Voor allerlei behoeftes in de ochtend of avond zijn er extra functies toegevoegd in moderne spiegels. Zo kun je niet alleen genieten van een moderne designspiegel met een mooie uitstraling, maar krijg je precies dat extra duwtje wat jij nodig hebt! Heb jij al de spiegel gevonden die jou nét wat meer geeft dan een ‘gewone’ spiegel?

«

»

Close