TOP
Dit worden de badkamertrends van 2024
Interieur

Dit worden de badkamertrends van 2024

Nieuw jaar, nieuwe badkamertrends! In dit artikel lees je welke spannende badkamerontwerpen je in 2024 kunt verwachten. Wie op zoek is naar een stoere en robuuste badkamer, een modern ontwerp met strakke lijnen of een ontwerp dat eenvoud uitstraalt, kan zijn hart ophalen! Lees snel verder voor de opkomende badkamertrends in 2024!

Industriële badkamerstijl: stoer en robuust

De industriële badkamer is sinds enkele jaren niet meer weg te denken en blijft populariteit winnen. Deze badkamerstijl laat zich kenmerken door ruwe materialen, zoals beton, hout, metaal en steen. Deze kenmerken zullen opnieuw terugkomen in 2024, maar dan net een beetje anders. In 2024 zien we dit ontwerp namelijk met net iets meer verfijning. Denk aan elegante industriële lampen met luxe metalen armaturen en prachtig afgewerkte betonnen wastafelbladen. De industriële badkamer van 2024 is chique en beschikt over een extra vleugje luxe.

Scandinavische badkamer: eenvoud

De Scandinavische badkamerstijl stond altijd al bekend om functionaliteit en eenvoud. In 2024 wordt daar een vleugje warmte aan toegevoegd. Er wordt meer gekozen voor warme houttinten, pasteltinten en aardse tinten. Daarnaast zullen we meer organische vormen en fijn afgewerkte badkamermeubels terugzien in de Scandinavische badkamer. Deze warme elementen zorgen voor een knusse en aangename sfeer in de badkamer. Bovendien zorgt de juiste combinatie van verschillende tinten en materialen voor een gevoel van harmonie.

Moderne badkamer: strak en eigentijds

Moderne badkamer strak en eigentijds

Moderne badkamers blijven strak en eigentijds. Minimalisme blijft het hoofdkenmerk van deze badkamerstijl. Er wordt in 2024 echter wel meer geëxperimenteerd met nieuwe materialen en technologieën. Denk hierbij aan een elektrische handdoekradiator met strakke lijnen, digitale bedieningen en slimme spiegels met verwarming.

Wist je dat er tegenwoordig ook douchecabines met slimme technologieën verkrijgbaar zijn? Denk hierbij aan temperatuurregeling op basis van je eigen voorkeuren, ingebouwde stoomfuncties en radio met bluetooth.

Rustige kleuren

Naast verschillende badkamerstijlen, zijn er ook andere ontwikkelingen op het gebied van badkamerinterieur. In 2024 is er een groeiende voorkeur voor kalme, serene kleurpaletten. Hierbij valt te denken aan zachte blauw- en grijstinten en andere aardetinten.

Modulaire producten

Steeds vaker kiezen we voor modulaire producten, die vanwege hun flexibiliteit aangepast kunnen worden op onze veranderende behoeften. In het geval van badkamers wordt er steeds vaker gekozen voor modulaire badkamermeubels, die je eenvoudig aan kunt passen op de grootte van de badkamer. Wanneer je je huidige badmeubel zat bent, voeg je onderdelen toe of verwijder je deze. Hierdoor kun je de ruimte altijd veranderen, zonder dat je grote renovaties of investeringen hoeft te doen. Lekker voordelig, dus!

«

»

Close