TOP
Richt de kleinste kamer in je woning stijlvol in!
Interieur Thuis / Lifestyle

Richt de kleinste kamer in je woning stijlvol in!

Heb je een aparte badkamer en toilet zodat jouw gasten niet altijd in je badkamer moeten zijn? Dan is het een ruimte die je met een eigen touch kunt omtoveren tot een oase van rust en stijl in je woning. Want waarom uitpakken met een prachtige inkomhal en stijlvolle deuren als je toilet in moet boeten aan diezelfde stijl? Tijd om de kleinste ruimte in je huis onder handen te nemen!

Tegelplezier

Ga voor tegels die de ruimte wat extra karakter geven. Uiteraard kun je kiezen voor vlakke tegels in een neutrale kleur, maar als je wat meer cachet wilt geven aan je toiletruimte, is een tegel in een bijzondere kleur of structuur een aanrader. Vandaag zijn er heel wat moderne tegels zoals zelliges of tegels in de vorm van een achthoek die vandaag weer helemaal hip zijn. 

Kleurenwaaier

Combineer de tegels met een leuk behangpapier dat de stijl van je ruimte mee bepaalt. Hou je het liever wat braver? Dan kun je het bestaande behangpapier gewoon verven met een kleurtje. Warme kleuren geven de ruimte extra gezelligheid zodat je afgeraakt van de steriele look die een wc ruimte kan hebben. Voeg nog enkele persoonlijke details toe zoals kadertjes met een leuke quote of foto’s uit de oude doos. Onderschat ook de kracht van een aantal leesboeken of een tijdschrift niet. Je bezoekers zullen je dankbaar zijn wanneer ze een bezoek aan je toilet brengen.

Lichtbalans

Lichtbalans

Om een mooie lichtspreiding te krijgen in de wc ruimte, kies je het beste voor raamdecoratie op maat. Vaak is het raampje in de wc een venster met bijzondere afmetingen waarop een standaard raamdecoratie niet past. Begin dus niet om zelf te gaan prutsen met de afmetingen van gordijnen die niet op maat worden gemaakt. Pak de ruimte meteen goed aan en neem de maten zodat de raamdecoratie perfect past voor jouw venster.

Heb je een grotere raampartij in je wc dan is het belangrijk om voldoende privacy te garanderen zonder het zicht naar buiten te verliezen. In dat geval ga je het beste voor kwalitatieve glasgordijnen die het licht filteren, privacy garanderen maar bovenal zorgen voor een mooie, lichtrijke ruimte en het contact met buiten. Dat geeft zeker een ruimer gevoel want je wilt je uiteraard niet opgesloten voelen in wat toch vaak de kleinste ruimte van het huis wordt genoemd. 

Shopplezier

Na een grondige make-over komt het leukste deel: inrichting! Shop naar hartenlust en ontdek de vele mogelijke toiletaccessoires. Ga je voor een gouden touch dan kun je vandaag kiezen voor goud of rosé. Heb je meer met natuurlijke materialen zoals natuursteen, dan zijn er ook heel wat mogelijkheden op de markt. Van toiletborstel tot het zeepbakje, niets is zo mooi wanneer alles bij elkaar past zodat je een mik mak aan stijlen vermijdt. Als die inrichting op punt staat, zal je fier zijn op het resultaat. Wat misschien eerst het saaiste kamertje was in je woning, zal je nu met fierheid aan je gasten tonen. Renoveren maar!

«

»

Close