TOP
Tips voor het dragen van accessoires die passen bij je outfit
Beauty

Tips voor het dragen van accessoires die passen bij je outfit

Accessoires voegen echt iets toe aan je look en je outfit! Het is dan ook zeker leuk om altijd wat accessoires te dragen die goed bij jouw kleding passen. Maar hoe kun je nou het beste accessoires combineren met je outfit en waar moet je op letten? Hieronder vind je een aantal tips over het uitzoeken van accessoires en sieraden die bij jouw outfit passen!

Draag er niet te veel

Veel mensen gaan hier de fout in. Als je eenmaal bezig bent met het uitzoeken van accessoires is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Dit leidt ertoe dat veel mensen te veel accessoires tegelijk gaan dragen. Dit maakt je look een beetje overdreven en dat is natuurlijk jammer. Let er dus zeker op of je niet per ongeluk uit enthousiasme te veel accessoires aandoet!

Kies kleuren die bij je outfit passen

Het is natuurlijk belangrijk dat je accessoires bij je outfit passen. Denk hier dus ook goed over na voordat je allerlei accessoires omdoet. Als je bijvoorbeeld voor een roze outfit gaat, is het mooi om het te combineren met bijvoorbeeld zilver of goud. Draag je een witte of zwarte outfit en wil je wat kleur toevoegen? Dan is het mooi om bijvoorbeeld een gekleurd tasje te dragen die matcht met je oorbellen. Er is van alles mogelijk om je outfit en accessoires tot een geheel te laten lijken!

Kies kleuren die bij je outfit passen

Geen goud en zilver

Veel mensen gaan ook hier weer de mist in. Goud en zilver kun je niet met elkaar combineren, het is belangrijk dat je altijd kiest voor het dragen van een van de twee. Zorg er dus voor dat je genoeg verschillende zilveren en gouden accessoires in huis haalt, zodat je nooit tot de verleiding komt om beide kleuren door elkaar te gaan dragen.

Koop een horloge

Een horloge is een accessoire die je altijd kunt dragen en waar je dus niet lang over na hoeft te denken. Het is dus een handige accessoire voor als je niet lang over de combinatie accessoires en je outfit wilt nadenken. Horloges zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. Als je een horloge wilt die bij elke outfit past, is het belangrijk om een horloge te kiezen met een neutrale kleur. Denk aan zilver, goud, zwart of juist wit. Deze kleuren kun je altijd combineren met elk soort outfit. Ideaal dus als toevoeging aan je accessoires! Na het lezen van deze tips kun jij op zoek gaan naar de accessoires die perfect bij jouw outfit passen!

«

»

Close