TOP
Top 3 abonnementen waar je op kunt besparen!
Praktisch

Top 3 abonnementen waar je op kunt besparen!

De afgelopen jaren is er een wildgroei geweest aan verschillende abonnementen. Van abonnementen op maaltijdboxen, tot abonnementen op sokken en make-up. Het ene abonnement is een betere deal dan het andere, want in de praktijk valt het soms behoorlijk tegen hoeveel gebruik je er daadwerkelijk van maakt. Een abonnement is voor een bedrijf vaak een leuk verdienmodel, dus dat is wel iets om altijd goed in het achterhoofd te houden. Maar er zijn ook een aantal abonnementen waar het algemeen bekend van is dat je er echt enorm op kunt besparen. Daarom hier de top 3 waar jij op kunt besparen. 

1.      Telefoon 

Iedereen heeft er tegenwoordig één; een mobiele telefoon. We bellen, appen en mailen wat af. In de beginjaren kon iedereen niet wachten tot er een nieuw model op de markt kwam, maar dat is vandaag de dag wel anders. Nog steeds kijken de echte techfreaks uit naar een nieuwe lancering, maar in veel gevallen zijn het nog maar kleine innovaties die er plaatsvinden. Het is dan ook niet meer nodig om iedere keer een nieuwe mobiele telefoon inclusief duur abonnement af te sluiten. Een sim only abonnement is veel handiger én voordeliger. Handiger omdat een sim only vaak veel flexibeler is qua opzegtermijn. En voordeliger omdat je alleen betaalt voor de minuten en data die je gebruikt en niet voor het dure toestel. Gaat deze telefoon in de tussentijd toch stuk? Dan is een veel goedkopere refurbished telefoon snel gekocht.  

2.      Sportschool 

De sportschool bezoeken is natuurlijk een heel gezond voornemen. Helaas blijft het bij veel mensen bij een voornemen. Daarom is het in veel gevallen veel voordeliger om juist je abonnement op te zeggen, en lekker thuis te gaan sporten. Doe thuis 7 minute workouts of andere online lessen, je hebt dan geen reistijd en ook geen drempel om wel of niet te gaan. Daarnaast heb je ook niet dat je gebonden bent aan openingstijden. Door het zo simpel aan te pakken, zul je zien dat het resultaat wel veel beter is. Als je het maar wel aan sport doet!

Sportschool

3.      Maaltijdboxen 

Natuurlijk is een abonnement op een maaltijdbox fijn. Maar wanneer je dit een paar maanden hebt gehad, heb je waarschijnlijk al zoveel lekkere en eenvoudige recepten verzameld, dat je hier echt geen abonnement meer voor nodig hebt. Je kan dan gewoon gebruik maken van de oude recepten en de producten gericht zelf inkopen. Dit is veel voordeliger en je vindt snel je routine erin. Beter goed gejat, dan slecht bedacht. En veel goedkoper dan het abonnement inclusief ingrediënten! En met dat geld kun je wellicht weer betere of meer exclusieve voeding kopen, zo vaar je er op die manier ook wel bij. 

Kortom; abonnementen kunnen heel handig zijn maar ze kunnen ook vrij veel geld kosten zonder dat het echt een meerwaarde is. Het is daarom ook aan te raden scherp hiernaar te blijven kijken en eventueel abonnementen op te zeggen. Met dit extra geld kun jij ongetwijfeld hele andere, leuke zaken ondernemen!  

«

»

Close