Kids uitjes,

Kids uitjes: wie wil er niet een dagje lol maken, nieuwe avonturen ontdekken of lekker de hele dag spelen, ravotten en vies worden?! Juist: alle kids! Daarom heb ik op mijn blog een verzamelpagina vol met de leukste kids uitjes gemaakt.

Naar alle kids uitjes op deze pagina zijn we zelf geweest. We hebben er een leuk foto verslag van gemaakt en vertellen daarin:

  • wat voor kids uitje het precies is en waar je het kan vinden.
  • wat je bij dit kids uitje kan zien, ontdekken en doen.
  • wat wij het allerleukste vonden en jij dus zeker niet moet missen :)

Dus scroll lekker door naar beneden om ze allemaal te ontdekken.

Dus klikkerdeklik door voor veel  kids uitjes plezier.

Kids uitjes

Lego fans opgelet: dit wil je niet lezen, dit is TE LEUK! Een dagje Legoland Oberhausen moet je zeker eens bezocht hebben.

Een interactief dagje uit voor het hele gezin. Ja echt, want we hebben er allemaal ontzettend veel lol gehad. Waar? Bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum. Een verrassende experience voor jong & oud.

Met de gehele kleuterklas gingen we op bezoek: bij Beer, Muis en Koekoek. Een ‘bere’ gezellige kleuterkomedie waar de kinderen KEI hard om moesten lachen!

Voor een dagje waren wij ontdekkingsreiziger en mochten varen op de coolste schepen. Waar? Bij het Maritiem Museum in Rotterdam!

Ben je op zoek naar een leuk museum voor een dagje weg? Ga dan eens naar het PIT Veiligheidsmuseum in Almere! Je stapt daar zo de wereld in van politie, brandweer of ambulance!

Kleuterbioscoop – Op zondagmorgen kun je met de kids naar de kleuterbioscoop. Extra leuk door het gedimde licht (dus niet helemaal donker), de leuke activiteiten er om heen en het bioscoop diploma!

Dagje spoorwegmuseum in Utrecht. Ontdek treinen door de eeuwen heen, doe een te gekke virtuele toer, lach in het theater en maak nog veel meer mee.

Dagje vliegtuigen kijken bij Volkel in de wolken. Bekijk straaljagers echt eens van dichtbij en verwonder je bij de vliegshow. Daarnaast is er nog veel meer leuks te doen.

Dagje dino’s kijken is nog nooit zo echt geweest. De bijna levensechte en waarheids getrouwe dino’s in het oertijd museum in Boxtel zijn bijna te eng om naar toe te gaan. Durf jij het?

Ga paddenstoelen speuren met IVN (door heel Nederland). Je kan er ook een gratis speurkaart opvragen!

Een dagje safari in Nederland is helemaal niet onmogelijk! Safaripark Beekse Bergen – Hilvarenbeek.

Hieronder vind je ook nog een tweetal blogs waarop je allerlei leuke tips voor kids uitjes kan vinden:

De leukste kids uitjes in Noord Brabant heb ik voor je op een rij gezet. Zo hoef jij je niet te vervelen in de vakantie!

Er op uit dankzij Mamyloe – Een verzamelsite waarop je in verschillende steden leuke kinderactiviteiten kan ontdekken.